DISTRIBUIȚI

Aşa cum v-am obişnuit, vara dorim să o petrecem împreună, îmbinând o atmosferă plăcută, între prieteni, cu simţul civic şi umanitar, specific spiritul rotaractian. Prin urmare, pe această cale, vă invităm la a III-a ediţie a evenimentului nostru caritabil:

OPERA FASHION FAIR,

organizat de către Rotaract Club Timişoara Opera, în colaborare cu Rotaract Club Timişoara, Rotaract Club Timişoara Cetate, Rotaract Club Timişoara Ripensis şi Rotaract Club Timişoara Cosmopolitan. Scopul nostru este, ca în fiecare an, renovarea saloanelor şi grupurilor sanitare aferente acestora, pentru Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie “Victor Babeş” Timişoara.

Vă aşteptăm în data de 28 iulie la Jardin Timişoara, pe malul Begăi, începând cu ora 14:00 să participăm împreună la târgul la care vor veni designeri consacraţi din Timişoara şi din ţară. Apoi, de la ora 18:00, vă invităm să vizionaţi alături de noi un fashion show unic, cu colecţii inspirate de cele mai noi tendinţe. Surprizele însă nu se opresc aici, deoarece urmează concerte susţinute de VAL Band şi Marian Vasilescu şi o tombolă la care vizitatorii pot câştiga produse ale designerilor participanţi.

Alături de noi voi fi şi fashion bloggerii Roxana Sarafolean, Laura Charaba, Adriana Delia Barar și Emiliana Ieli, iar atmosfera de vară va fi susţinută de DJ Sean Norvis. În plus, gazda noastră pe parcursul serii, Cornel Crişan, va aduce un plus de umor şi bună-dispoziţie întregului eveniment.

Accesul la eveniment se va face pe bază de donaţie. Astfel, toate sumele de bani strânse în cadrul evenimentului, cât şi cele primite de la sponsorii noştri, vor merge integral către Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie “Victor Babeş” Timişoara.

Aşadar, vă aşteptăm în număr cât mai mare, să participaţi alături de noi la un Fashion Show caritabil, marca Rotaract, în care într-o atmosferă plăcută, de vară, putem aduce împreuna un plus societăţii noastre şi multe zâmbete pe buze.

Vă aşteptăm cu drag,

28.07.2017

Ora:14:00

Jardin, Timişoara


Cluburile Rotaract din Timişoara


Date de contact:

Coordonator proiect: Gorcun Oana – 0724898907, oana.gorcun@yahoo.com

Departament PR: Ahmad Abu-Awwad: 0745384087, ahm.abuawwad@gmail.com