Acasă Ediția 6

Ediția 6

Am împlinit 1 an!

De ce Stylished? Pentru că am devenit deja prieteni, iar prietenii la nevoie se cunosc. Cum tu ai nevoie de o lectură mai fierbinte decât vara, articolele pe care le-am pregătit pentru tine în acest număr sunt numai bune pentru a fi savurate în timp ce te relaxezi pe șezlong, cu o limonadă rece și te bucuri de razele îndrăznețe ale soarelui. Pregătește-ți o valiză mare și buna dispoziție pentru că de această dată, Revista Stylished te duce în Maui, Hawaii și Bora Bora. Când considerăm că te-ai bronzat destul, punem pe tine cele mai stilate haine și te teleportăm în China, Dubai și Barcelona pentru a fi în front-row-ul celor mai tari săptămâni ale modei din lume. La întoarcere, promitem să-ți menținem vacanța în gânduri și să-ți facem diminețile mai interesante și mai dinamice. Ce-ai spune ca de data aceasta să nu-ți mai bei singură cafeaua, ci alături de Edward Sanda și Eduard Șoponar, care abia așteaptă să stea la povești cu tine și să-ți dezvăluie și ție secretul succesului?

Nu uităm nici în această ediție de modul sănătos de viață! O femeie frumoasă se simte bine în pielea ei, dar ce-ar fi dacă am combina utilul cu plăcutul? Mergem cu tine și la sala de sport, pentru că nu se știe cu cine putem flirta acolo. Nu-i ignorăm nici pe cei ,,mai puțin burlaci”, iar dacă ziua cea mare vă bate la ușă, vă suntem cavaleri de onoare. V-am pregătit costumele de ceremonie de la Louis Purple, coafurile de mireasă de la Anca Gogance și un strop de magie de la Lorenzo-Cristian.

Așa cum te-am obișnuit, și în acest număr aducem pe copertă oameni frumoși și talentați, iar când vine vorba de Ruby, nu este nevoie de multe prezentări! Deci, stinge lumina și ieși la soare!