Acasă Ediția 3

Ediția 3

Toamna Stylished

Pentru că toamna asta se numără. Iar noi ne-am propus să numărăm alături de voi cele mai frumoase realizări ale designerilor și make up artiștilor autohtoni. Descoperă în acest număr secrete de frumusețe oferite de talentata Mihaela Rotaru, make up artist din București, învelește-te în noilele lenjerii de pat ale Ginei Pistol, Martinesco, sau întâmpină sezonul răcoros cum se cuvine în noua colecție de IA Rozănești creată de Ozana Barabancea, care mai nou, și-a facut intro-ul și în lumea modei.

Tot alături de noi vei număra în toamna asta gândurile neștiute ale bărbaților, dezvăluite de Alexandru Chermeleu și AndraFărăZahăr, vei adăuga pe lista ta, locuri secrete unde te poți pulveriza cu parfum. Nu avem un covor fermecat, dar te putem ajuta prin intermediul rubricii travel să ajungi în cele mai luxoase destinații și venim cu idei interesante în cazul în care ai decis să optezi pentru o vacanță de toamnă.

Tot în această ediție Lora ne dezvăluie cum face față stresului cotidian și cum stă la capitolul viață personală, iar dacă te căsătorești în curând, îți facem cadou de nuntă sugestii de rochii de mireasă, create de Andreea Dogaru și Atelier Ioana Călin.

Dacă te-am făcut curios, atunci să știi că asta nu e tot. Designerii autohtoni pe care-i aducem în atenția cititorilor în acest număr îți pun la dispoziție poveștile lor de succes, dar și sfaturi de stil pentru arăta bine chiar și atunci când vremea nu mai ține cu noi. Ți-am promis că la fiecare ediție vom deveni mai buni și mai speciali și ne ținem de cuvânt. Pentru că toamna se numără, iar Stylished vrea să numere cât mai mulți cititori mulțumiți

Voi ce numărați?